Opskrifter

Tomat- bruschetta

Tirsdag, 21. juni 2016af Kristina Marckmann, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Bruschetta er en hurtig og lækker forret, der med fordel kan laves på grillen. Denne opskrift er med tomat, oliven, rødløg og friske krydderurter.

Det skal du bruge til tomat- bruschetta:

(4 pers.) 400 g blommetomater 1 spsk. olivenolie 1 rødløg 1 lime 1 dl hakkede friske krydderurter fx basilikum, oregano eller mynte 10 halverede sorte oliven 1 tsk. salt 1 flute 3 fed hvidløg Prøv også: Bruschetta med ærter

Sådan laver du tomat- bruschetta

Skær tomaterne i kvarte, løget i tern og bland dem med revet skal og saft fra limen. Kom blandingen i et ildfast fad, drys med krydderurter, oliven og salt. Stil fadet på grillen direkte over kullene i ca. 15 min., rør i tomaterne et par gange undervejs. Skær flutet i skriver og rist skiverne på grillen. Gnid de ristede skiver brød med hvidløg, anret tomaterne derpå og servér. Prøv også: Vandmelon med skinke
Abonnement på Familie Journal