Opskrifter

Tre små nemme retter med sild

Onsdag, 4. april 2012af Redaktion
Lige til at bruge til påskefrokosten


Hvide sild

1 dl sukker
1½ dl lagereddike
½ dl Aalborg Taffel Akvavit
1 glas hvide sild
1 rødløg
Stjerneanis
Dild

Tilbehør
Rugbrød

Bland en marinade af sukker, eddike og akvavit. Dræn sildene og læg dem i marinaden, lad dem stå i mindst 10 timer.
Server sildene med finthakket løg, stjerneanis, dild og rugbrød.
Server evt. en Aalborg Taffel Akvavit til.


Marinerede sild

1 rødløg
1 dl sukker
1½ dl lagereddike
½ dl Aalborg Taffel Akvavit
1 glas marinerede sild
Kapers
Fennikelfrø

Tilbehør
Rugbrød

Skær løget i halve ringe. Bland en marinade af sukker, eddike og akvavit.
Læg de drænede sild og løget i marinaden, lad dem stå i mindst 10 timer. Server med kapers, fennikelfrø og rugbrød.
Server evt. en Aalborg Taffel Akvavit til.


Stegte sild

4 sildefileter
Rugmel
Smør til stegning
Peber
Peberrod
Dild
Persille

Tilbehør
Rugbrød

Tør sildene af og klip halen af. Fold fileterne på midten og vend dem i rugmel. Steg dem i smør i ca. to minutter på hver side og krydr med peber. Pynt med revet peberrod, dild og persille. Server sildene lune med rugbrød til.
Server evt. en Aalborg Taffel Akvavit til.

Madopskrift: Pernod Ricard Denmark


Find flere opskrifter her...
Karrysild
Karryæg med lakserogn
Røget laks med spinatsalat

Masser af mad og pynt til påskebordet...




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop