Varm nytårsdrik

Denne drik skal nok give lidt varme til de forfrosne fyrværkeritilskuere
Af
af Redaktion

4 pærer
1 usprøjtet appelsin
1 usprøjtet lime
5 dl pærecider
5 stjerneanis
1 lakridsrod
2 spsk. rørsukker
1 fl. tør champagne el. anden mousserende vin

Skræl pærerne, fjern kernehuset og skær dem i mindre stykker. Riv skallen og pres saften af appelsin og lime og kom det i en gryde sammen med pærer, cider, anis, lakridsrod og sukker. Kog blandingen op og lad det småkoge under låg i 20 min. Fjern lakridsrod og stjerneanis, blend pærerne sammen med saften eller purer dem gennem en sigte og giv pæresaften et opkog. Fyld champagneglas halvt op med den varme saft, fyld op med champagne og server.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Pink fizz med rosa champagne og jordbær
Velkomstdrink med skorper
Kransekagen til nytårsaften

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.