Opskrifter

Æblegelé med chili

Lørdag, 19. november 2011af Redaktion
En god, hjemmelavet æblegelé smager godt, og i små, farvede glas bliver den også dekorativ

350 g syrlige æbler
5 dl vand
400 g sukker til 5 dl saft
1-2 chili
1 tsk. Atamon

Skær æblerne i både og kog dem, med skræl og kernehus, i vandet i 30 min. under låg. Hæld saften til afdrypning gennem et klæde i mindst 4 timer, gerne natten over. Bring saften i kog og tilsæt sukkeret under omrøring. Hak chilierne fint og tilsæt dem sammen med Atamonen. Hæld geléen på skoldede glas og læg et rent klæde over. Glassene lukkes dagen efter, når geléen er kold.

Madopskrift: Kristina Marckmann

DEN IDEELLE SPRINGFORM

En ideel springform til bagning og nedfrysning. Formen slipper let, er 100% tæt og bestandig overfor skrammer. Formen fås i shoppen for 269 kr.

Find flere opskrifter her...
Italiensk krydderolie
Tapenade
Peberfrugt-chili marmelade

Få tjek på al julemaden her...








Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop