Asiatiske okseruller med rissalat

Sprøde forårsruller med oksekødsfyld
Af
af Redaktion

Ingredienser til asiatiske okseruller med rissalat

(3 pers.)
300 g hakket oksekød
1 spsk. rapsolie
2 tsk. paprika
1½ tsk. salt
400 g orientalsk grønsags-wok-blanding
9 rismelspandekager
3 dl kogte ris
2 forårsløg
1 gulerod
1 peberfrugt
1 æble
1 lille spsk. dijonsennep
3 spsk. olivenolie
1 spsk. limesaft
1 knsp. chili
Salt og peber

Fremgangsmåde til asiatiske okseruller med rissalat

Brun kødet i olien og tilsæt paprika og salt. Tag kødet af varmen og bland det med wokblandingen. Fugt rismelspandekagerne, fordel fyldet på dem, fold siderne ind og rul dem sammen til små ruller. Bland risene med fintsnittet forårsløg og små tern af gulerod, peberfrugt og æble. Pisk sennep med olie, limesaft, chili, salt og peber og hæld det over salaten. Steg rullerne i lidt olie over høj varme, til de er gyldne, og servér.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Find flere opskrifter her...
Sprød kålsalat med lune andelår
Ande-croquetter

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.