Bagel med roastbeef og tatarsauce

(2 pers.)10 min.2 bagels100 g roastbeef i tynde skiver1 håndfuld rucolasalat2 tomater1 spsk. høvlet peberrodTatarsauce: ½ dl mayonnaise1 spsk. fromage
Af
af Redaktion

(2 pers.)
10 min.

2 bagels
100 g roastbeef i tynde skiver
1 håndfuld rucolasalat
2 tomater
1 spsk. høvlet peberrod

Tatarsauce:
½ dl mayonnaise
1 spsk. fromage frais
1 spsk. kapers
1 spsk. skalotteløg
3-4 cornichoner
1 spsk. hakket persille
1 tsk. citronsaft
Peber


Halver hver bagel og rist dem på en brødrister eller i ovnen. Hak kapers, skalotteløg og cornichoner fi nt. Rør mayonnaisen med fromage frais og tilsæt kapers, løg, cornichoner, persille og citronsaft og smag til med peber. Smør begge halvdele af de ristede bagels med tatarsauce. Mellem de to halvdele fordeles rucola, roastbeef, skiver af tomat og høvlet peberrod.

Opskrift: Kristina Miechels

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.