Opskrifter

Bønnegryde med chorizo

Mandag, 16. september 2013af Redaktion
En lækker, krydret ret, der giver en god mæthed

Ingredienser til bønnegryde med chorizo

(4 pers.)

200 g bacon
150 g chorizo
1 spsk. olie
1 løg
1 tsk. røget paprika (se nedenfor)
1 ds. flåede tomater
1 spsk. hvidvinseddike
2 dl hønsebouillon
2 stilke frisk timian
2 ds. butterbeans
Salt og peber
2 dl cremefraiche
1 bdt. friske koriander

Fremgangsmåde til bønnegryde med chorizo

Skær bacon og chorizo i tern og svits dem i olien. Hak løget og lad det svitse med i et par min. Tilsæt røget paprika, tomat, eddike, bouillon og timian og lad det småsimre under låg i 15 min. Skyl bønnerne godt, vend dem i og varm retten godt igennem. Smag til med salt og peber og servér hakkede koriander og cremefraiche på toppen.

Madopskrift: Kristina Marckmann

JEG ELSKER MORMORMAD

Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her

Find flere opskrifter her...
Marrokansk kylling
Bøf stroganoff


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop