Julet marcipanroulade med sødt fyld af dadler

Denne lækre marcipanroulade er et skønt twist til den klassiske julekonfekt. Rouladen er fyldt med dejlige dadler og overtrukket med chokolade.
Af
af Kristina Marckmann
Julet marcipanroulade med sødt fyld af dadler
15 min
1 stk
Daddelroulade
450 g tørrede dadler
3 spsk. kakao
400 g marcipan
100 g mørk chokolade
20 g hvid chokolade

Fremgangsmåde

  1. Udsten dadlerne og bland dem med kakao.
  2. Kør blandingen i en foodprocessor til en jævn masse.
  3. Rul marcipanen ud til en firkant på et stykke bagepapir i ca. 2 mm tykkelse.
  4. Smør daddelmassen ud over marcipanen og rul den sammen som en roulade.
  5. Smelt den mørke chokolade, overtræk rouladen og stil den køligt, til chokoladen har sat sig.
  6. Hak den hvide chokolade, kom den i en lille frysepose og bind knude på.
  7. Kom posen i varmt vand, til chokoladen er smeltet, tør posen godt af, klip et lille hul og dekorer rouladen med et tilfældigt mønster.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.