Opskrifter

DDV-opskrift: Stegt quinoa med grønt og tofu

Tirsdag, 9. februar 2010af Redaktion
Spis dig slank med De Danske Vægtkonsulenter

75 g kogt quinoa (sydamerikansk kornprodukt)
100 g porre
100 g bladselleri
1 håndfuld hakkede krydderurter (persille, løvstikke, estragon)
1 tsk. olie til stegning
Salt og peber

170 g fast tofu
1 tsk. karry
1 tsk. olie til stegning
Citronsaft


TIP: Den stegte tofu kan blandes sammen med quinoablandingen.


431 kcal/1793 kJ

  • 23 g fedt (47%)
  • 20 g protein (18%)
  • 38 g kulhydrat (35%)
  • 11 g fibre

Snit porre og bladselleri fint. Varm en pande op med fedtstoffet og steg grønsagerne et par min., inden quinoaen tilsættes. Steg videre, til det er gennemvarmt. Hak krydderurterne og vend dem i den stegte quinoablanding. Krydr med salt og peber og kom lidt citronsaft over.
På en anden pande varmes fedtstoffet op, og tofuen skæres i stave og steges med karry, til den er gylden og lidt sprød.
Server quinoablandingen sammen med den stegte tofu


Slankeopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter


Flere lækre slankeretter fra De Danske Vægtkonsulenter...
Stegt laks med vaniljetomater
Rodfrugter med tomatpesto