Få inspiration til din påskefrokost

af redaktionen

Det er kun påske en gang om året og det glæder det om at lave den bedste påskefrokost, som overhovedet muligt. I mange hjem bliver en påskefrokost holdt som et sammenskudsgilde. Hvis jeres påskefrokost skal holdes som et sammenskudsgilde, så er der ikke nogen gangbare undskyldninger for ikke at lægge ekstra tid i sin ret til ens påskefrokost. Du skal kun fokusere på en eller to retter, og derfor har du rigigt tid til at forberede de mest lækre retter.
Hvis alle gør ekstra meget ud af deres retter, så bliver årets påskefrokost et kæmpe højdepunkt for alle i vennekreds og familie.
Skal du imidlertid stå for hele påskefrokosten selv, så kræver det massere af tid, indkøb og planlægning. Her har du ikke samme tid til at kræse for hver enkelt ret og derfor må din påskefrokost gerne være mere simplistisk. Det er selvfølgelig ikke ensbetydende med at din påskefrokost bliver dårligere, men det kræver mere planlægning og forberedelse i forvejen. Tilgengæld får du lov til at sammensætte hele menuen til din påskefrokost.
I det ovenstående udvalg af retter til din påskefrokost, kan du finde retter der er nemme og hurtige at lave, men også retter der er langt mere tidskrævende.