Opskrifter

Forårsruller med oksekød

Lørdag, 20. april 2013af Redaktion
Med en pose god wokblanding fra frost tager det ingen tid at lave forårsruller

Ingredienser til forårsruller med oksekød

(4 pers.)

100 g glasnudler
500 g hakket oksekød
1 spsk. olie
1 fed hvidløg
1 chili
500 g wokblanding
1½ spsk. fishsauce
20 stk. forårsrulledej (fås som frostvarer hos mange etniske købmænd)
Olie til stegning

Fremgangsmåde

Hæld kogende vand over nudlerne og lad dem trække i 5 min., før vandet sigtes fra. Svits kødet i olien i 2 min. sammen med hakket hvidløg og chili. Tilsæt wokblandingen og lad den svitse med i yderligere 2 min. Vend glasnudlerne og fishsaucen i og tag fyldet af varmen. Læg 1½ dl fyld på hvert dejstk. og fold siderne ind over. Rul dejen stramt om fyldet og steg dem gyldne i olien. Servér rullerne med en god, grøn salat og sojasauce til.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Thailandske forårsruller med kylling
Torsk med indisk karry

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop