Nemme forårsruller med wokblanding og oksekød

Med en pose god wokblanding fra frost tager det ingen tid at lave disse lækre forårsruller! Forårsrullerne kan spises lune, eller de kan nydes i madpakken.
Af
af Kristina Marckmann
Nemme forårsruller med wokblanding og oksekød
30 min
4 personer
Forårsruller med wokblanding
100 g glasnudler
500 g hakket oksekød
1 spsk. olie
1 fed hvidløg
1 chili
500 g wokblanding
1½ spsk. fishsauce
20 stk. forårsrulledej (fås som frostvarer hos mange etniske købmænd)
Olie til stegning

Fremgangsmåde

  1. Hæld kogende vand over nudlerne og lad dem trække i 5 min., før vandet sigtes fra.
  2. Svits kødet i olien i 2 min. sammen med hakket hvidløg og chili.
  3. Tilsæt wokblandingen og lad den svitse med i yderligere 2 min.
  4. Vend glasnudlerne og fishsaucen i og tag fyldet af varmen.
  5. Læg 1½ dl fyld på hvert stykke dej og fold siderne ind over. Rul dejen stramt om fyldet og steg dem gyldne i olien.
  6. Servér rullerne med en god, grøn salat og sojasauce til.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.