Grønne fiskefrikadeller med hjemmelavet bearnaise-dressing

Denne opskrift på grønne fiskefrikadeller kommer fra vores læser Heinrich Pedersen fra Thisted. Find opskriften herunder!
Af
af Heinrich Pedersen
Grønne fiskefrikadeller med hjemmelavet bearnaise-dressing
30 min
Grønne fiskefrikadeller
100 g broccoli
25 g løg
1 fed hvidløg
115 g hvid fileteret fisk
2 æg
30 g Cultura
1 knsp. peber
½ tsk. salt
1 tsk. frisk estragon
2 spsk. rasp
1 tsk. solsikkeolie
Bearnaise-dressing
15 g mayonnaise
50 g yoghurt
1 dl blandede krydderurter
1 tsk. bearnaiseessens
Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Hak broccoli, løg og hvidløg fint i en minihakker og hak ligeledes fisken.
  2. Bland fisken med grøntsager, æg, yoghurt, krydderier og rasp til en fars og lad den hvile 30 min. på køl.
  3. Form farsen til frikadeller og steg dem i olie i 5 min. på hver side, til de er gyldne og gennemstegte.
  4. Blend mayonnaise, yoghurt, krydderurter, bearnaiseessens, salt og peber til en dressing og server den til fiskefrikadellerne.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.