Stegte grøntsager med kylling i karry med ris

Denne ret med stegte gulerødder, kylling og ris er en nem go-to, når det skal gå stærkt. Du kan nemt tilføje flere eller andre grøntsager til retten.
Af
af Helle Brønnum Carlsen
Stegte grøntsager med kylling i karry med ris
30 min
4 personer
Stegte grøntsager med kylling
500 g gulerødder, skrællet og i store, skrå stykker
1 spsk. olivenolie
4 kyllingefilet-stykker
1 rødløg i både
2 spsk. rogan josh (indisk karry-krydderi) el. mild karrysovs (færdig)
4 tomater i både
300 g frisk spinat
Tilbehør
Kogt ris

Fremgangsmåde

  1. Kog gulerødderne i 2 min. i saltet vend.
  2. Skær hver kyllingefilet i 3-4 stykker og steg i wok med olie og løg i ca. 6 min.
  3. Rør karryen i sammen med kyllingen og tilsæt tomater efter 1 min. Steg 1 min. mere og vend så skyllet spinat i wokken.
  4. Kom lidt vand ved og lad det koge i 2 min.
  5. Kom gulerødder ved og server med ris.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.