(1 pers.)
Det skal du bruge til karrysuppe med kylling:
125 g kyllingefilet
100 g persillerod
1 gulerod
2 spsk. olie
1 tsk. rød karrypasta
1 ds. kokosmælk
1 fed hvidløg
½ chili
Salt og peber
2 forårsløg
Prøv også: Cremet karrysuppe med kylling
Sådan laver du karrysuppe med kylling
Skær kyllingefileten i tern.
Skræl persillerod og gulerod, skær dem i tern og sautér dem i halvdelen af olien sammen med karrypastaen.
Hæld kokosmælk over og lad suppen koge i 10 min.
Hak hvidløg og chili groft og svits dem i resten af olien sammen med kødet.
Purér suppen med en stavblender, tilsæt kødet og smag den til med salt og peber.
Servér suppen med fintsnittet forårsløg på toppen og flutes.
Prøv også: Kylling i karry med ris