Opskrifter

Kartoffelsuppe

Torsdag, 13. oktober 2011af Redaktion
Kartoffelsuppe fra det klassiske køkken

(Kartoffelsuppe til 4 pers.)
15 min. + 25 min. i gryde

2 fed hakkede
hvidløg
1 hakket løg
2 spsk. olie
800 g kartofler i tern
1½ l grønsagsbouillon
200 g bacon i tern
1 tsk. salt
1 knsp. peber

Tilbehør til kartoffelsuppe
Groft brød

Svits løg og hvidløg i olien og tilsæt kartoflerne sammen med grønsagsbouillonen og lad det koge i 20 min. Rist baconternene sprøde på en varm pande og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Blend din kartoffelsuppe og smag til med salt og peber. Server kartoffelsuppe drysset med bacontern sammen med et godt stykke brød.

Madopskrift: Kristina Marckmann

DAMP DINE RÅVARER

Den lille dampboks fra Lékué er fremstillet i 100% silikone og tåler opvaksemaskine. Boksen kan købes i shoppen for 249 kr.

Find flere opskrifter her...
Sellerisuppe med sprød bacon
Grov tomatsuppe med gratinerede tortillas
Godt brød til supper

Find flere supper her...




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop