Opskrifter

Kokospakker

Lørdag, 17. december 2011af Redaktion
Super fine julefristelser med flødeost og chokolade

200 g flødeost
35 g flormelis
150 g kokos
200 g farvet overtræks
chokolade (candy melts)
20 g hvid chokolade

Pisk flødeosten med flormelis, til den er jævnt cremet, tilsæt kokos og rør det godt sammen. Dæk blandingen til og stil den på køl i 1 time. Pres blandingen sammen i bunden af en rugbrødsform beklædt med film og stil den i fryseren i mindst 2 timer. Vend kokosfirkanten ud på et spækbræt og skær den ud i terninger. Smelt chokoladen, vend terningerne heri og tegn et gavebånd med smeltet, hvid chokolade.

Konfektopskrift: Kristina Marckmann

DE FINESTE JULEGODTER

Den smarte julekageform er i silikone, hvis egenskaber gør, at chokoladen, isen etc. nemt falder ud. Formen kan købes for 199 kr. i Familie Journals Shop...

Find flere opskrifter her...
Chokolade-lakridsbidder
Limesnebolde
Popcake hjerter

Find masser af hjemmebag og julekonfekt her...

Gå ikke glip af årets julekalender - præmier for over 75.000 kr.







Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop