Krebinetter med salat af farvede beder

Klassiske krebinetter serveret med farverig salat af beder i en dressing af æbleeddike og fennikelfrø.
Af
af Christine Bille Nielsen
Panerede krebinetter med gule og hvide beder samt bolsjebeder i lækker dressing serveret med kogte kartofler

Ingredienser til krebinetter med salat af farvede beder

(4 pers.)

500 g farvede beder, f.eks. bolsjebeder, gule og hvide beder
2 spsk. olivenolie
3 spsk. æbleeddike
¼ tsk. fennikelfrø (kan undlades)
Salt og peber
Evt. lidt sukker 
el. honning
400-500 g hakket svinekød
1 dl rasp
1 spsk. smør
1 spsk. olivenolie
1 potte brøndkarse

Tilbehør:
Kogte kartofler

Alternativ til krebinetter med salat af farvede beder: Karbonader med stuvning

Fremgangsmåde

Skræl bederne og skær dem i meget tynde skiver, gerne på et mandolinjern. Rør 2 spsk. olie med æbleeddike og finthakket fennikelfrø. Vend rødbederne grundigt med dressingen. Smag til med salt, peber og evt. lidt sukker eller honning. Lad bederne trække i 15 min.
Form kødet til 4 krebinetter og vend dem i rasp. Brun dem i olie og smør på en pande og lad dem stege i ca. 4 min. på hver side. Servér de marinerede beder med et drys brøndkarse, krebinetter og kogte kartofler.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.