Kylling med små rødbeder

Denne lækre kylling er en nem ret - perfekt til en travl hverdagsaften.
Af
af Kristina Marckmann, foto: Carina Krüger
Lækker kylling med små rødbeder og feldsalat til

Det skal du bruge til kylling med små rødbeder

(4 pers.)
4 dobbelte kyllingelår
1 spsk. olivenolie
Salt og peber
300 g små rødbeder
100 g feldsalat
50 g fetaost
1 æble
50 g valnødder
Dressing:
1 spsk. æbleeddike
2 spsk. valnøddeolie
Salt og peber

Prøv også: Risotto med kylling og asparges

Sådan laver du kylling med små rødbeder

Gnid kyllingelårene med olie, salt og peber. Steg dem på grillen, vend dem jævnligt (det tager ca. 45 min.) eller brun dem på grillen og steg dem færdige i ovnen.

Kog rødbederne i saltet vand i 20-30 min. Gnid skindet af dem og skær dem i mindre stykker.

Rør dressingen sammen og vend den i de lune rødbeder. Skyl salaten og vend den i rødbederne.

Anret med smuldret feta, æbleskiver og valnødder øverst.

Servér med flutes til.

Prøv også: Sprød kylling med broccolisalat

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.