Opskrifter

Kyllingeroulade

Tirsdag, 14. august 2012af Redaktion
Lækker kylling med fyld til grillen

4 kyllingefileter
50 g semitørrede tomater
1 bundt bredbladet persille
2 sardelfileter
2 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 spsk. kapers
1 spsk. sennep
2 spsk. olie
150 g bacon i skiver

Skær kyllingefileterne næsten igennem fra siden, åbn dem og bank dem med en kødhammer, så de får en jævn tykkelse. Hak tomater, persille, sardeller, løg, hvidløg og kapers fint og bland det med sennep og olie. Smør fyldet på fileterne, rul dem sammen og vikl bacon om. Grill rullerne direkte over kullene i 12-15 min., vend rullerne jævnligt, så baconet bliver sprødt hele vejen rundt.

1.
Skær kyllingebryster næste helt igennem, fold det ud, så det bliver halvt så tykt og overfladen dobbelt så stor.

2.
Smør fyldet på kyllingekødet, rul sammen og vikl bacon (eller bomuldssnor) om for at holde sammen på rouladen. Dæk rouladerne til og stil dem på køl, til de skal grilles.

Tip: Gør rouladerne klar i god tid - evt. dagen før.

Madopskrift: Kristina Marckmann

GODT TIL GRILLEN

Lyse sommeraftener og lækker grillmad hører sammen: Her får du 18 lækre opskrifter på forretter, hovedretter og desserter til grillen - se opskrifter her

Find flere opskrifter her...
Sommersteg
Sojakylling og avocadosalat
Koteletter med marinerede gulerødder









Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop