Vilde ris med svampe, grønt og kyllingebryst
Hvis aftensmaden skal gå hurtigt, så er dette bud på vilde ris serveret sammen med en gullash-lignende suppe med svampe, peberfrugt og kylling det helt rette!
Af
af Helle Brønnum Carlsen

30 min
4 personer
Ris med svampe og kylling
275 g risblanding med vilde ris
1 løg, pillet og hakket
1 fed hvidløg, pillet og hakket
1 rød peberfrugt, renset og i små tern
1 spsk. olie
2 spsk. paprika
200 g blandede svampe (evt. frost, der ofte rummer flere gode svampe)
2 dåser hakkede, flåede tomater
1½ dl hønsebouillon
400 g kyllingefilet
2 spsk. hakket, frisk persille
1 dl cremefraiche 18%
Fremgangsmåde
- Kog ris i saltet vand efter anvisning på posen.
- Steg løg, hvidløg og peber i olie i 3 min. i en dyb pande.
- Rør svampe og paprika i, tilsæt tomater og bouillon og bring i kog og lad det simre i 10 min.
- Tilsæt så stykker af kyllingebryst og lad det simre med i 7 min.
- Smag til med salt og peber og drys med persille.
- Server retten med cremefraiche.

Hovedretter
Mørbradgryde med svampe og cocktailpølser

Hovedretter