Opskrifter

Laks med byggryns-risotto

Tirsdag, 28. juni 2011af Redaktion
Supernem middag til 3 personer

(3 pers.)
25 min.

1 hakket løg
30 g smør
300 g byggryn
7 dl hønsebouillon
1 bdt. asparges
3 laksebøffer
1 spsk. citronsaft
1 spsk. smør
1 spsk. fløde 13%
Salt og peber
2 spsk. friskrevet peccorino


Sautér løget i smørret et par min., tilsæt byggrynene og lad dem varme igennem. Hæld 1 dl bouillon på og kog under omrøring til bouillonen næsten er opsuget og tilsæt yderligere 1 dl. Gentag processen, til al bouillonen er brugt, og byggrynene er møre, ca. 20 min. Skær aspargesene i mundrette stykker og vend dem i grynene sammen med den sidste bouillon. Dryp laksebøfferne med citronsaft og steg dem i smørret ved middelhøj varme i 4 min. på hver side. Rør fløden i byggrynene, smag til med salt og peber og drys med peccorino.

Madopskrift: Kristina Marckmann

PRAKTISK KOGE- OG SKYLLENET

Kog forskellige grønsager på én gang med koge- og skyllenettet fra Lékué.
Køb det for 99 kr. i Familie Journals Shop

Find flere opskrifter her...
Torsk i folie på grill
Kold agurkesuppe med laks
Rødspættefileter i ovnpakker







Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop