Oksegryde

Lækker og fyldig oksegryde, der med fordel kan nydes med nykogte ris og et drys af frisk persille samt groft brød
Af
af Kristina Marckmann, foto: Carina Krüger

Opskrift på oksegryde

(3 pers.)

500 g oksekød i strimler
1 spsk. smør
1 løg i tern
3 gulerødder i skiver
3 spsk. hvedemel
2 tsk. sennepspulver
1 tsk. groft salt
1 knsp. peber
3 dl bouillon
2 tsk. tomatpuré
1 dl fløde 9%
130 g edamamebønner

Sådan laver du oksegryde

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Nem aftensmad på 15-20 minutter Chokolade-nøddekage 15 lækre opskrifter med svinemørbrad

Brun kødet i smørret og tag det op. Svits løg og gulerødder og læg kødet tilbage i gryden. Bland mel, sennepspulver, salt og peber og drys melblandingen over kødet. Rør bouillonen i og lad retten simre over svag varme i 5-10 min. Tilsæt tomatpuré, fløde og bønner og lad retten koge igennem.



Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.