Panerede skinkeschnitzler med nudler

Middag på 20 minutter
Af
af Redaktion

(2 pers.)
20 min.

2 skinkeschnitzler banket flade og skåret i 4-5 mindre stykker
1 æg
Salt og peber
Rasp eller grov brødkrumme ristet og findelt
3 spsk. majsolie til hård stegning
½ dl teriyakisovs (en japansk soyalignende sovs)
150 g risnudler eller andre nudler
200 g særlige japanske edamamebønner (eller almindelige, grønne bønner)

Vend schnitzlerne i æg, salt, peber og brødkrumme. Steges lysebrun i majsolie ved høj varme. Når de er gyldne, tjekkes, om de er gennemstegt. Ellers steges videre.
Nudler koges efter anvisning på pakken, og de serveres med schnitzlerne, sovsen og edamamebønnerne.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

PRAKTISK KOGE- OG SKYLLENET

Kog forskellige grønsager på én gang med koge- og skyllenettet fra Lékué.
Køb det for 99 kr. i Familie Journals Shop (link fjernet)

Find flere opskrifter her...
Gris stroganoff
Koteletter med spidskålssalat
Oksedeller med bagte gulerødder







Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.