Opskrifter

Paprikakylling med sesambagte jordskokker

Onsdag, 9. marts 2011af Redaktion
Skøn middag til 2 personer

(2 pers.)
20 min. + 50 min. i ovn

4 kyllingeoverlår
3 spsk. majsgryn
1 spsk. paprika
2 tsk. salt
500 g jordskokker
2 fed hvidløg
2 spsk. sesamfrø
Salt og peber
50 g smør

Tilbehør
Tzatziki

Bland majsgryn, sesam, paprika og salt og vend kyllingelårene heri. Vask jordskokkerne, halver dem og læg dem i et ovnfast fad. Hak hvidløgsfeddene groft og drys dem over jordskokkerne sammen med sesam, salt og peber. Fordel smørret i klatter over jordskokkerne og læg kyllingelårene på en bagerist over fadet. Stil jordskokker og kylling i en forvarmet ovn ved 200° i 50 min. og server med en god tzatziki.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Enebærgryde
Stegt kylling med bagte gulerødder og broccolisalat
Krydret kyllingefad




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop