Ingredienser til pikant porresuppe
3-4 porrer
500 g hakket oksekød
1 spsk. olie
1 spsk. paprika
1 l oksebouillon
5-6 kartofler i små terninger
200 g Pikant smøreost
Salt og peber
Rens porrerne og skær dem i mindre stykker. Brun kødet af i olien sammen med paprika og porrer. Tilsæt bouillon og kartofler og lad det simre under låg i 15 min. Tilsæt osten, smag til med salt og peber og server med groft brød til.
Madopskrift: Jutha Sandholdt
Mangler du brød til suppen? Her får du masser af opskrifter
Flere lækre supper i galleriet...
Skønne supper




Blomkålssuppe og fennikelsalat med dild og æble
En dejlig varm suppe i vinterkulden
Find opskriften her...










Kartoffel-porresuppe med persillepesto
Lækker, cremet suppe med masser af smag
Find opskriften her...


Græskarsuppe
Du kan fryse de sidste portioner og bage dem under et butterdejslåg til gæstemad
Find opskriften her...






Brunet jordskoksuppe med kylling
Skøn, velsmagende suppe - serveret med godt brød
Find opskriften her...


Gulerodssuppe med krydrede quesadillas
En god, krydret suppe med lækkert, sprødt tilbehør
Find opskriften her...












Asiatisk nuddelsuppe med blomkål og forårsløg
Skøn suppe med grønsager
Find opskriften her...








Rødbedesuppe med honning og krydderurter
Dejlig varm suppe, med en flot farve
Find opskriften her...





