Opskrifter

Sennepssild med karse

Mandag, 19. december 2011af Redaktion
En god ret med sild til julefrokostbordet

(6-8 pers.)

1 stort glas gammeldags modnede
kryddersild

Sauce
1 dl cremefraiche 18%
½ dl mayonnaise
1 spsk. sød sennep
1 spsk. dijonsennep
3 spsk. sennepspickles
Et nip salt
Groftkværnet peber
¼ tsk. gurkemeje
1 bakke karse

Hæld væden fra sildene og lad dem dryppe af på en køkkenrulle. Bland cremefraiche, mayonnaise og pickles og smag til med sennep, salt, peber og gurkemeje. Skær sildene i mindre stykker og anret dem med saucen. Drys karsen over som pynt.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

Flere retter til julefrokosten...


Andeleverpostej


Marineret oksebryst


Skinke med rødvins-
kanel, sky og pærer










DEN IDEELLE SPRINGFORM

En ideel springform til bagning og nedfrysning. Formen slipper let, er 100% tæt og bestandig overfor skrammer. Formen fås i shoppen for 269 kr.

Få tjek på al julemaden her...

Gå ikke glip af årets julekalender - præmier for over 75.000 kr.










Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop