Opskrifter

Sprøde fiskeburgere

Torsdag, 20. oktober 2011af Redaktion
God burger med grovfritter og grønsagsstave

(4 pers.)
25 min.

500 g torskefilet
1 æg
½ dl mel
1 spsk. hakket kapers
1 spsk. citronsaft
1 tsk. salt
½ tsk. peber
1 dl rasp
Olie til stegning
4 burgerboller
½ iceberg
3 tomater i skiver
4 spsk. remoulade

Tilbehør
Grovfritter og grønsagsstave

Hak torskefileterne og bland dem med æg, mel, kapers, citronsaft, salt og peber til en fast fars. Form farsen til 4 bøffer og vend dem i rasp. Steg fiskebøfferne i olie i 6 min. på hver side, til de er gyldne og gennemstegte. Lun bollerne, halvér dem og fyld med salat i strimler, tomatskiver, en fiskebøf og remoulade. Servér burgerne med grovfritter og grønsagsstave.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Godt redskab til grønsagerne

Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen

Find flere opskrifter her...
Grøn lasagne
Cannelloni med dild og sej
Laks med fennikelsalat






Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop