Stegt kylling med bagte gulerødder og broccolisalat

Her får du opskriften på lækker, sprød kylling med godt og nærende tilbehør i form af bagte gulerødder og en frisk broccolisalat. Velbekomme!
Af
af Kristina Marckmann
Stegt kylling med bagte gulerødder og broccolisalat
1 t og 25 min
4 personer
Stegt kylling
1 kg kyllingeoverlår
1 tsk. salt
1 tsk. hvidløgspeber
Bagte gulerødder
750 g gulerødder
1 helt hvidløg
1 spsk. olivenolie
3 spsk. sesamfrø
2 kviste citrontimian
Salt og peber
Broccolisalat
1 broccoli
45 g soltørrede tranebær
1 dl syrnet fløde
1 spsk. æblegele
100 g sprødristede bacontern

Fremgangsmåde

  1. Krydr kyllingestykkerne med salt og hvidløgspeber og steg dem i ovnen ved 200° i 60 min.
  2. Skræl gulerødderne og skær dem i mindre stykker.
  3. Bland gulerødderne med hvidløg i fed, olie, sesam og timian og læg dem i et ovnfast fad.
  4. Stil gulerødderne ind til kyllingen og lad dem stege med i de sidste 35 min.
  5. Del broccolien i små buketter og bland dem med tranebærrene.
  6. Rør den syrnede fløde med æblegele og vend broccoliblandingen heri, drys med baconternene og server.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.