Stegt lammeculotte med bagte æbler

Lækker lammeculotte til påskebordet
Af
af Redaktion

Ingredienser til stegt lammeculotte med bagte æbler

(6 pers. som del af en middag ellers til 2-3)

600 g culotte med ben skåret over lammekøllen
Salt og peber
30 g smør
2 æbler
2 spsk. kvædegelé eller æblegelé
1 dl rødvin

Fremgangsmåde

Drys kødet med salt og peber og sæt det i ovnen
ved 200° i 20 min. Tag fadet ud og skru ned til 150°. Skær æblerne i tykke skiver med kærnehus og skræl. Læg dem under lammestegen og steg videre i 15 min. Kog imens gelé og vin sammen, tilsæt lidt af stegeskyen fra lammet og servér den som sovs til lammet.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Lammeculotte med yoghurtbønner
Lammekoteletter med melonsalat og myntekartofler

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Påskefrokost

Her får du masser af ideér til, hvad der skal spises til påskefrokosten...

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.