Opskrifter
Klassisk svensk pølseret med røde pølser
Torsdag, 17. september 2009Opdateret 2 timer sidenaf Kristina Miechels
Denne opskrift er på en klassisk omgang svensk pølseret med røde pølser og kartofter. Nem ret, der laves på 30 minutter. Velbekomme!

30 min
4 personer
Svensk pølseret
1 kg kartofler
2 løg
2 spsk. smør
3 tsk. paprika
10 røde pølser
2 spsk. konc. tomatpuré
3 dl. mælk
1 dl madlavningsfløde
Salt og peber
Fremgangsmåde
- Skræl kartoflerne, skær dem i tern og kog dem i letsaltet vand i 15 min.
- Hak løgene og svits dem i smørret sammen med paprikaen.
- Skær pølserne i 1 cm tykke skiver og lad dem svitse med i et par min.
- Tilsæt kartoffelternene sammen med tomatpuré og mælk og lad retten småsimre i 10 min.
- Hæld fløden ved og smag til med salt og peber.
- Servér pølseretten med klippet purløg og groft brød.

Hovedretter
Ovnbraiseret grønkål med middagspølser

Hovedretter
Pasta med spinat og kyllingepølser