Svinekotelet med æbler og rosiner
(4 pers.)
30 min
4 store faste æbler, udkernede og hakkede
2 dl ufiltreret æblemost
3 spsk. Demerarasukker (rørsukker)
30 g rosiner
1 tsk. kanel
250 g pasta (skruer el. små skaller)
2 bdt. broccoli (delt i små buketter)
1 dl fløde rørt med
1 tsk. majsstivelse
Sennep
2 spsk. olivenolie
4 afpudsede svinekoteletter med skaft
Salt og peber
Pocher æbler, rosiner og sukker i mosten i ca. 8 min. under låg. Kog pastaen i vand med salt i 9 min. De sidste 2 minutter koges broccolien med. Drænes for vand og koges sammen med fløde rørt med majsstivelse, sennep, salt og peber. Steg salt og peberdryssede koteletter i lidt olie eller på grillpande ca. 8 min. på hver side eller til de er gennemstegte. Anret æble-rosinkompotten på og server den cremede pasta til.
Opskrift: Helle Brønnum Carlsen
PRØV OGSÅ