Opskrifter

Svinemørbrad med braiserede urter

Fredag, 16. marts 2012af Redaktion
Middag med masser af smag

(4 pers.)
40 min.

1 svinemørbrad
Salt og peber
3 skiver bacon eller pancetta
1 kg små, vaskede kartofler
3-4 persillerødder
1-2 spsk. olivenolie
¼ lille hvidkåls­hoved
Salt og peber
½ glas hvidvin eller lidt citronsaft
½ bundt bredbladet persille

Tilbehør
Grøn salat

HVAD ER PANCETTA?

Italiensk meget tyndt skåret bacon, kan købes i supermarkederne.

Læg baconskiver om mørbraden og brun den på pande. Læg den i et ovnfast fad og drys med salt og peber. Steg den i ovnen ved 200° i 15 min. Skær kartoflerne i kvarte og blancher dem i kogende vand i 1 min. Skræl persillerødderne og skær dem i mindre stykker, brun dem let i en gryde i lidt olie. Kom de afdryppede, blancherede kartofler ved sammen med fintsnittet kål, salt og peber. Kom ½ dl vand i gryden og braiser i 15 min. Kom vin og persille i gryden, smag til med salt og peber.
Serveres med salat.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

EN NY KØKKENREVOLUTION

Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her

Find flere opskrifter her...
Sprængt oksebryst med peberrodssovs
Skinkemignon med gorgonzolakartofler
Salviekoteletter med hvidløgskartoffelmos








Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop