Torskefrikadeller med sprød hvidkålssalat

Nem opskrift på fiskefrikadeller lavet på torsk og kartofler. Frikadellerne kan nydes lune eller i madpakken dagen efter.
Af
af Kristina Marckmanm
Torskefrikadeller med sprød hvidkålssalat
25 min
3 personer
Torskefrikadeller
500 g torsk
2 kogte kartofler
1 æg
1 spsk. mel
1 spsk. finthakkede kapers
1 hakket løg
½ tsk. salt
1 knsp. peber
Hvidkålssalat
¼ hvidkålshoved
2 gule peberfrugter
1 bdt. forårsløg
½ dl olivenolie
1 spsk. æbleeddike
Salt og peber
1 bdt. klippet dild

Fremgangsmåde

  1. Hak torskekødet, mos kartoflerne og rør det sammen med æg og mel.
  2. Tilsæt kapers, løg, salt og peber og rør farsen jævn.
  3. Form farsen til frikadeller og steg dem i lidt olie.
  4. Snit hvidkål og peberfrugter papirtyndt og bland det med forårsløg skåret i ringe.
  5. Pisk olie, eddike, salt og peber sammen til en marinade og hæld den over salaten.
  6. Vend dild i salaten og servér med et stykke godt brød.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.