Porrepakker med torsk

Fisk smager skønt både til frokost og aftensmad. Her får du opskriften på lækre porrepakker med torsk.
Af
Af Gitte Heidi Rasmussen og Julie Hey. Foto: Betina Hastoft, Bjørn Jakobsen og Bjørn Rasmussen
Porrepakker med torsk

Ingredienser til porrepakker med torsk:

(4 personer)

  • 400-600 g torsk
  • 1½ spsk. olivenolie
  • Frisk estragon
  • Salt og peber
  • 1 bundt porrer
  • 3 spsk. smør
  • Evt. kogte kartofler

Prøv også: Marokkansk torsk

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 180°. Skær torsken i fire stykker, dryp med olie og drys med estragon, salt og peber. Rens porrerne, og læg ét aflangt snit i en af porrerne. Vikl et ½ porreblad om hvert torskestykke.

Skær resten af porrerne i skiver, og læg dem i et smurt fad.

Læg torskepakker oven på porrerne, fordel smørklatter på toppen og steg dem i ovnen i 12-15 minutter.

Servér evt. med kartofler og smørsauce.

Se også: Torsk i persille-citronsovs

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.