Opskrifter
Porrepakker med torsk
Onsdag, 15. januar 2020Af Gitte Heidi Rasmussen og Julie Hey. Foto: Betina Hastoft, Bjørn Jakobsen og Bjørn RasmussenFoto: Betina Hastoft, Bjørn Jakobsen og Bjørn Rasmussen
Fisk smager skønt både til frokost og aftensmad. Her får du opskriften på lækre porrepakker med torsk.
Ingredienser til porrepakker med torsk:
(4 personer)
- 400-600 g torsk
- 1½ spsk. olivenolie
- Frisk estragon
- Salt og peber
- 1 bundt porrer
- 3 spsk. smør
- Evt. kogte kartofler
Prøv også: Marokkansk torsk
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 180°. Skær torsken i fire stykker, dryp med olie og drys med estragon, salt og peber. Rens porrerne, og læg ét aflangt snit i en af porrerne. Vikl et ½ porreblad om hvert torskestykke.
Skær resten af porrerne i skiver, og læg dem i et smurt fad.
Læg torskepakker oven på porrerne, fordel smørklatter på toppen og steg dem i ovnen i 12-15 minutter.
Servér evt. med kartofler og smørsauce.
Se også: Torsk i persille-citronsovs