Opskrifter

Torskerogn med remoulade og kartofler

Onsdag, 20. marts 2019Af Kristina Marckmann. Foto: Carina Krüger. Foto: Carina Krüger.
De fleste danskere vil gerne spise mere fisk, men får det sjældent gjort. Måske denne lækre ret med torskerogn, remoulade og kartofler kan få fisken på middagsbordet.

Ingredienser til torskerogn med remoulade:

(4 pers.)

600 g torskebukser
2 spsk. salt
1 spsk. eddike
1 l vand
1 spsk. smør

Prøv også: Torskerognsfrikadeller

Remoulade:
75 g mayonnaise
1 spsk. fransk sennep
100 g finthakkede pickles
1 spsk. finthakkede kapers
1 spsk. hakket persille
1 finthakket skalotteløg
1 tsk. gurkemeje
Salt og peber

Tilbehør:
750 g kartofler
Råkostsalat

Se også: Laks med dildmarinade

Fremgangsmåde:

Pak rognen ind i bagepapir og læg pakkerne i en gryde med vand, salt og eddike.
Lad rognen småkoge i 25 min., til den mærkes fast, og lad den afkøle.
Rør mayonnaise, sennep, syltede pickles, kapers, persille, løg og gurkemeje sammen og smag remouladen til med salt og peber.
Skær rognen i skiver, rist dem gyldne i smørret.
Servér med remoulade, persilledryssede kartofler og en god råkost.

Prøv også: Quesadillas med laks og ost