Opskrifter

Tryllestave

Onsdag, 14. december 2011af Redaktion
Lækre chokoladestænger med ananas og marcipan

100 g ananas
450 g marcipan
150 g mørk chokolade
50 g hvid chokolade

Hak ananassen fint og ælt den ind i marcipanen. Tril massen til 3 mm tykke stænger og skær dem i 3 cm lange stykker. Smelt den mørke chokolade over vandbad, overtræk stængerne og lad dem tørre på et stykke bagepapir. Smelt den hvide chokolade over vandbad og dyp enderne at stængerne i chokoladen.

Konfektopskrift: Kristina Marckmann

STØB FINE HJERTER

Smarte hjerteforme til chokolade og lign. Chokoladen, isen etc. hænger ikke ved, men falder nemt ud. Formen koster 79 kr. og kan købes i shoppen...

Find flere opskrifter her...
Hindbærchokolade
Limesnebolde
Daddelroulade

Find masser af hjemmebag og julekonfekt her...

Gå ikke glip af årets julekalender - præmier for over 75.000 kr.





Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop