Nem og frisk appelsinsandkage til kaffebordet
Den skønneste appelsinsandkage til kaffebordet. Sandkagen er pyntet med glasur og kandiseret appelsinskal.
 Af 
af Kristina Marckmann

Nem og frisk appelsinsandkage til kaffebordet
Foto: Carina Krüger
Annonce
1 t og 15 min
1 stk
Appelsinsandkage
300 g smør
300 g sukker
4 æg 
300 g mel
1 tsk. bagepulver 
2 usprøjtede appelsiner
100 g flormelis 
Evt. kandiseret appelsinskal til pynt
Fremgangsmåde
- Rør smør og sukker blødt og rør æggene i et ad gangen.
 - Bland mel, bagepulver og revet skal fra appelsinerne og rør det i dejen.
 - Kom dejen i en smurt randform og bag den ved 200° i 60 min.
 - Pres saften af appelsinerne, rør en glasur af 1½ spsk. appelsinsaft og flormelis og hæld resten af appelsinsaften over den varme kage lidt efter lidt.
 - Lad kagen blive helt kold, vend den ud på et fad og pynt den med glasur og evt. kandiseret appelsinskal.
 

Opskrifter
Krydderkage med appelsincreme

Dessert & Kage
Tiramisu med jordbær og appelsin
Annonce








