
(1 pers.)
200 g fersk laks
1½ dl grønsagsbouillon
75 g aspargessnitter fra dåse
½ dl aspargesvand
1½ spsk. hvedemel
½ dl minimælk
50 g rejer
1 tsk. parmesanost
100 g gulerod
Pynt
Friskhakket persille
Tilbehør
150 g kartofler
Tænd ovnen på 175°. Kog og pil kartoflerne. Læg laksestykket i et lille, smurt ildfast fad. Hæld grønsagsbouillonen ved og krydr laksen med salt. Dæk fadet med sølvpapir og steg fisken i ovnen i ca. 10 min.
Tag fisken ud af ovnen og hæld bouillonen over i en lille gryde. Hæld vandet fra aspargessnitterne ned i gryden og ryst mel og mælk sammen til en jævning. Kog væsken op, pisk jævningen i sovsen og lad den koge igennem i ca. 5 min. ved svag varme. Smag til med salt og peber. Fordel rejer og aspargessnitter oven på laksen og hæld sovsen hen over. Drys med parmesanost og stil fadet tilbage i ovnen. Gratiner retten i ca. 25 min., indtil laksen er gennemstegt og retten er gylden på overfladen. Skræl guleroden og skær den i tynde stave. Ved servering pyntes med friskhakket persille.
SAMMENSÆT EFTER DIN SMAG (til 1 pers.
Mest grønt
Mest tilbehør
Mest protein
Fisk
150 g
150 g
200 g
Grønsager
300 g
200 g
175 g
Tilbehør
125 g
250 g
150 g
Kcal/ kJ
526/2200
590/2468
559/2338
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her (link fjernet)
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
Se artiklen
Slank efter din smag - her beskrives slankeprogrammet
Prøv flere slankeretter fra SlankeDoktor...
Kylling med peberfrugter og ris
Koriandergryde med rødbedesalat
Hyggetallerken
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.