Solskinsgelé

Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Conny Tønder, Bredebro. Se Connys skønne opskrift på solskinsgelé her
Af
af Conny Tønder, foto: Carina Krüger

Opskrift på solskinsgelé


500 g æbler
500 g blommer
1 dl vand
1 tsk. citronsyre
1 appelsin
2 nektariner
Ca. 1 kg sukker

Måske kan du også li'...

Saltsyltede citroner Figenmarmelade Græskarmarmelade med æble og ingefær

Fremgangsmåde til syltetøj

Vask æbler og blommer og skær dem i små stykker. Kog æblerne op i vandet, tilsat citronsyre og lad dem koge i 10 min. Tilsæt blommerne og lad det koge i yderligere 15 min.

Purér æbler og blommer gennem en sigte og bland puréen med revet skal og saft fra appelsinen.

Hak eller riv nektarinerne, vend dem i puréen og vej blandingen.

Tilsæt sukker svarende til mængden af puré og lad det småkoge i 3-4 min.

Kom geléen på skoldede og Atamonskyllede glas, luk til og opbevar dem på køl.




Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.