Pandekager med svampepaté

Pragtfulde pandekager med en paté af champignoner, flødeost og persille - let og lækker hverdagsret.
Af
af Helle Brønnum Carlsen | Foto: Carina Krüger
Skønne pandekager med svampepaté

Opskrift på pandekager med svampepaté

(4 pers.)
2 æg
2 dl mel
3 dl mælk
1 tsk. salt
50 g smør
1 løg
250 g champignoner
2 kviste timian
1 spsk. tør sherry
150 g flødeost
4 kviste persille
Salt og peber
250 g cherrytomater
1 sprødt salathoved

Prøv også: Pandekager med skinke og havre

Sådan laver du pandekager med svampepaté

Rør æg, mel, mælk og salt sammen. Steg pandekagerne i lidt smør.

Pil og hak løget, rens champignonerne og steg begge dele i resten af smørret i 10 min.

Kom timianblade ved og kog panden af med sherry. Afkøl og blend massen med ost og persille.

Smag til med salt og peber og smør massen på pandekagerne.

Rens og halvér tomaterne og hak salaten. Fordel det over pandekagerne og rul dem sammen.

Servér med en skål grøn salat til.

Prøv også: Pandekager med kylling og squash

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.