Pastaret: Rugpasta med svampe og porrer
En god pastaret er perfekt til hverdag, da pastaretter typisk ikke tager lang tid at lave. Vælg rugpasta som i denne opskrift, det mætter mere end lys pasta og giver dig ekstra fibre.
Af
af Christine Bille Nielsen. Foto: Carina Krüger

Annonce
(2 pers.)
Det skal du bruge til denne pastaret:
250 g blandede svampe 2 porrer 2 spsk. smør el. olivenolie 100 flødeost naturel ½ dl vand 1 fed hvidløg Salt og peber 200 g rugpasta el. anden fuldkornspasta 1 håndfuld persille Prøv også denne pastaret med grønt, nødder og ostSådan laver du rugpasta med svampe og porrer
Rens svampene og skær dem i mindre stykker. Skær porrerne i skiver i 1 cm’s tykkelse og skyl dem grundigt. Brun svampene i smør eller olie i en gryde. Tilsæt porrerne og lad dem svitse med et øjeblik. Tilsæt så flødeost og vand og lad det hele simre til en cremet sauce. Smag til med presset hvidløg, salt og peber. Kog pastaen som angivet på pakken og vend den med saucen. Vend pastaen i svampesaucen og spæd evt. med lidt ekstra vand, så det hele stadig er cremet og lækkert. Drys med hakket persille og servér med det samme. Prøv også: Spaghetti cabonaraAnnonce