Hjemmelavet leverpostej med champignon og bacon
Vi danskere elsker at spise leverpostej året rundt. Derfor får du her en god opskrift, så du selv kan lave din leverpostej.
Af
af Kristina Marckmann. Foto: Carina Krüger

45 min
1 stk
Leverpostej
325 g lever
100 g spæk
100 g bacon
1 løg
1/2 tsk merian
1 tsk. salt
1/2 tsk. peber
1 tsk. sukker
1 æg
65 g mel
2 1/2 dl fløde
100 g champignonger
150 g bacon i skiver
Sådan laver du leverpostej
- Hak lever, spæk, bacon og løg i en kødhakker eller i en foodprocessor.
- Tilsæt krydderier og pisk æg, mel og fløde i.
- Fordel farsen i 8 små kokotter og sæt dem i en bradepande med vand, så nederste halvdel af kokotterne er dækket.
- Sæt bradepanden i ovnen ved 180° og bag leverpostejerne i 35 min.
- Steg baconskiverne sprøde og rist champignonerne gyldne og servér med cornichoner.
- Tag også et kig i galleriet med lækkert smørrebrød nedenfor...
Smørrebrød