Chokoladesmåkager med majsmel

Sidste uges 'Bedste opskrift' gik til John Raaby fra Brande. Her får du Johns lækre chokoladesmåkager, som er helt uden gluten og laktose.
Af
af opskrift: John Raaby 7330 Brande. Foto: Carina Krüger
Chokoladesmåkager med majsmel
(Glutenfri og laktosefri)

Det skal du bruge til chokoladesmåkager med majsmel:

75 g rapsolie 75 g farin 1 æg 100 g majsmel ½ tsk. salt ½ tsk. hjortetaksalt 100 g mørk chokolade 40 g mandler Prøv også: Nemme og sprøde chokoladesmåkager

Sådan laver du chokoladesmåkagerne

Rør olien med farinen og tilsæt ægget. Bland majsmel, salt og hjortetaksalt og vend det i. Hak chokoladen og mandlerne og vend dem i dejen. Afsæt dejen på en plade med bagepapir ved hjælp af to teskeer og bag kagerne ved 175° i 10- 12 min. Lad dem køle af på pladen. Prøv også: Verdens bedste vafler

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.