Opskrifter
Torsk med stegte grøntsager
Tirsdag, 13. maj 2025Af Nadia Mathiasen Foto: Stine Christiansen
Torsk med stegte grøntsager er en enkel og sund ret med masser af smag og farve.

25 min
4 personer
Torsk med stegte grøntsager:
600 g torskefilet
2 spsk. honning
3 spsk. sojasauce
Tilbehør:
4 dl brune ris
1 løg
3 fed hvidløg
400 g aspargesbroccoli
200 g grønne asparges
1 spsk. smagsneutral olie
3 spsk. østerssauce
2 spsk. vand
Salt og peber
Fremgangsmåde:
- Tænd ovnen på 180° varmluft.
- Skær torsk i portionsstørrelser, og læg dem i et ovnfad.
- Bland honning og sojasauce, og hæld blandingen over torskefileterne.
- Dæk fadet med alufolie, og bag det i ovnen i 10-12 minutter.

Astrologi
Sådan er fisken
Tilbehør:
- Kog risene efter pakkens anvisning.
- Pil løget, og skær det i tynde både. Pil og hak hvidløg.
- Del aspargesbroccoli og asparges 1-2 gange.
- Steg hvidløg i olie i en wok, til det er gyldent.
- Tilsæt grøntsagerne, og steg dem ved høj varme i 2 minutter.
- Tilsæt østerssauce og vand, og smag til med salt og peber.
- Anret torskefileterne på tallerkener, fordel grøntsagerne rundt om, og servér med ris.