Bagel med torskerognssalat

Perfekt som frokost eller sen morgenmad i weekenden
Af
af Redaktion

1 ds. torskerogn
100 g rejer
1 spsk. kapers
1 spsk. citron
½ dl syrnet fløde
Salt og peber
50 g rucola
2 tomater
4 bagel


Mos torskerognen og hak rejer og kapers groft. Bland citronsaft og syrnet fløde med torskerognen til en ensartet blanding. Tilsæt rejer og kapers og smag til med salt og peber. Skyl rucola og tomater og skær tomaterne i skiver. Halver de 4 bagels og fordel rucolaen på underdelene. Kom en god skefuld torskerognssalat på hver, læg tomatskiverne og overdelene på.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Se Ønskemad: Gode idéer til madpakker her.


Prøv...
Sunde smil
Wraps med røget laks
Caesar-klipfiske sandwich

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.