Kartoffelsalat med rygeostsauce

Fin salat både til fisk og grillmad
Af
af Redaktion

(4 pers.)

¾ kg nye kartofler
1 løg
1 bdt. radiser


Sauce
75 g rygeost
2 dl ymer
Citronsaft
Salt og peber
100 g bacon i tynde skiver



Kog kartoflerne, køl dem af og skær dem i skiver. Pil løget og hak det fint. Rens radiserne og skær dem i skiver. Bland ymer og rygeost og smag til med citronsaft, salt og peber. Rist baconen sprød. Vend kartofler og løg i saucen. Kom salaten i en skål og læg baconskiver på toppen.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Mere tilbehør...
Varm kartoffelsalat og fennikel
Kartoffelmos med whisky og valnødder
Kartoffelgratin med svampe og ost
Italiensk blomkål

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.