Bækkenørrer

De hårde småkager til det sønderjyske kaffebord.
Af
af Redaktionen

Ingredienser til bækkenørrer

(ca. 55 stk.)

125 g smør
125 g sukker
2 spsk. rom
250 g mel

Pynt
1 æggeblomme
2 spsk. fløde
50 g mandler

Fremgangsmåde til bækkenørrer

Rør smør og sukker blødt, tilsæt rom og mel og saml dejen. Rul dejen ud i 4 mm's tykkelse og skær den i firkanter på 4 x 4 cm. Læg kagerne på en plade med bagepapir og pensl dem med æggeblomme rørt med fløde. Drys kagerne med hakkede mandler og bag dem ved 225° i 10 min.

Bageopskrift: Kristina Marckmann

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Find flere opskrifter her...
Fedtkager
Højer riskage


Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.