Lynboller
Lynboller - hvis det skal gå lidt hurtigt er disse boller helt perfekte
Af
af Anne Skovgaard-Petersen, foto: Carina Krüger

Opskrift på lynboller
(12 boller)
75 g smør
1 dl mælk
35 g gær
250 g mel
2 tsk. sukker
½ tsk. salt
1 æg
Har du tid til mere end lynboller? Prøv vores langtidshævede boller
Populære madopskrifter på familiejournal.dk
Nem aftensmad på 15-20 minutter Chokolade-nøddekageSådan bager du lynbollerne
Smelt smørret og bland det med mælken. Smuldr gæren og rør den glat i mælken. Hæld det i melet sammen med sukker, salt og æg. Ælt den fugtige dej glat med æltekroge.
Sæt den med ske på plade med bagepapir. Lad den hæve lunt og tildækket ca. 20 min.
Bag bollerne på midterrillen ca. 15 min. ved 200°.