Æblechutney

Denne æblechutney er særlig god som tilbehør til svine- og lammekød
Af
af Redaktion

500 g æbler
2 fed hvidløg
2 cm frisk ingefær
2 røde chilipebre
3 dl eddike
300 g brun farin
2 stykker hel kanel
1 spsk. paprika
Geleringsmiddel


Skræl æblerne og skær dem i mindre stykker. Hak hvidløg, ingefær og chili og bland dem med æblestykkerne. Kog eddike og brun farin op i en gryde. Tilsæt æbleblanding og krydderier og lad det småkoge i 30 min. Tilsæt geleringsmiddel og hæld chutneyen på skoldede glas.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Blommechutney
Lun brieost med jordbær-rabarberchutney
Syltede blåbær

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.