Nemt grovbrød

Brødet får en skøn smag og er godt til pålæg og ost.
Af
af All Over Press
1 t og 15 min
Ingredienser
2 dl. solsikkekerner
2 dl. knuste hvedekerner
5 dl. groftmalet hvedemel
1 dl. hvedeklid
1 spsk. natron
1 spsk. salt
½ l. A38 Naturel
2 dl. mørk sirup

Fremgangsmåde

(Til 2 stk.)

  1. Bland alle de tørre ingredienser i en stor skål, rør A38 og sirup i og rør, til dejen er jævn, men løs.
  2. Beklæd en form på 1,5 l. med bagepapir og kom dejen i formen.
  3. Bag brødet nederst i ovnen ved 175º i ca. 1 time. Det skal lyde hult, når du banker på det.
  4. Tag brødet ud af formen og lad det afkøle under et viskestykke.
  5. Brødet er bagt med natron og skal derfor ikke hæve.

Tip: Brødet kan holde sig i mindst en uge i køleskab, men er også egnet til at fryse.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.